Добре дошли в електронната страница INFRESA.Тук можете да намерите разширена информация за богата гама щори и слънцезащитни продукти – традиционни, иновативни, модерни, високофункционални, уникални и дори, на пръв поглед, несъществуващи. Възползвайте се от правото си да бъдете добре информирани преди да вземете своето решение. А тук съвсем накратко  ще ви обясним на какво можете да разчитате при контактите си с екипа на фирма „НИРАЛЕКС” и изделията от програмата INFRESA.

 

  

Европейско качество
Качеството е водещото в нашата работа. Доставчиците на щорите INFRESA са утвърдени в бранша фирми от Чехия, Германия, Австрия и Франция. Продуктите, които те произвеждат и доставят за нас, както и работата и квалификацията на монтажните ни екипи, са съобразени със стандартите на страните от Европейския съюз.
Високотехнологично производство
Доставчиците на продуктите от програмата INFRESA са насочили изцяло своята работа към технологичното обновление на производството си, конструктивното усъвършенстване на продукцията и разнообразяване на асортимента.
Висококачествени материали
За производството на щорите INFRESA са използвани грижливо подбрани материали с високо качество, доставени от най-реномираните фирми в бранша.
Дълготрайна употреба
Щорите INFRESA ще смените едва тогава, когато ви омръзне техният цвят.